You are here

Natisni Povpraševanje

Motorni pogoni za drsna vrata

Program: 
740

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 500 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.
Motor na razpolago tudi v kitu  DELTA2 KIT.

741

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 900 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.

C720 - 24V

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 400 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Magnetna končna stikala. Motor v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu  CYCLO KIT.

746 ER

Pogon, ki je primeren za težo vrat do 600 kg, z redukcijsko enoto potopljeno v mehansko olje. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.
Motor na razpolago tudi v kitu  PRATICO KIT.

844 ER

Pogon, ki je primeren za težo vrat do 1.800 kg, z redukcijsko enoto potopljeno v mehansko olje. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.

884 MC 3PH

Pogon, ki je primeren za težo vrat do 3.500 kg, z redukcijsko enoto potopljeno v mehansko olje in primeren za večja in težja industrijska drsna vrata, in za zelo pogosta odpiranja  Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo.

Galerija: